Melyik a jobb programnyelv (c, c++, c#), és miért?
-
ha mernok informatikuskent vegezel akkor programozo is vagy ebben biztos lehetsz. illetve nem tudom mit tanultok, de nalunk pl kapasbol 5 szoftver labor van ami csak programozas, es emelett is eleg sok "nagy" targy van ami kotelezo + a valaszthatok kozott is van boven.
"egy jó program semmit sem ér a megfelelő elképzelés és háttér nélkül" a megfelelo elkepzeles es hatter nelkul a program nem is jo program szerintem, de ugy erzem hogy foloslegesen beszelgetunk errol, mert a lenyeg tenyleg annyi, hogy kell tudni programozni, es utana lehet tervezni - de ez akkor is kiderul ha elkezdesz tervezni es olyanokat csinalsz, amiket a programozok nem fognak tudni jol leprogramozni, mert a gyakorlatban nem jo amit elmeletben kigondoltal.
Nem tudom te hogy vagy vele, de en a gyakorlatbol tanulok a legjobban, ugy jegyzem meg a lenyeget, tehat ha az ujjadban van a gyakorlat akkor jo esellyel atlatod a mogotte levo tervezest is. Ha szoftver projekteket akarsz tervezni, akkor irany a Design Patterns, es gyakorlas, attol ne ijedj meg hogy sokat kell kormolni, vannak uml -bol kodot generalo programok , amiket tipikusan szoktak nagy programoknal hasznalni.