• Justil
    gondolom ezt meg nekem céloztad..
    figy, ismétlem újra, és újra. nem jó, ha a füves filmek által keltett klasszikus lepukkadt, mihaszna, naplopóként képzeled el a marihuána-fogyasztókat.
    attól, hogy szívnak, még nem lesznek Jayek és néma Bobok :)
    van köztük családos, sok éve és becsületesen dolgozó ember is. még nagyszülők is. rendőrök is, pedagógusok, orvosok...a társadalom MINDEN rétegéből kerülnek ki füvezők, és rájuk nézve sértő, amit mondasz.
    a kendermagról nincs fogalmam, de szerintem a hatásának köze nincs ahhoz, amit 1 rendes dzsoint elszívásakor tapasztalhat az ember.
    a tartós és rendszeres fogyasztást én is elítélendőnek tartom, de akkor ilyen alapon mi van a napi szinten kávézó vagy ivó emberekkel? és ők mégis legálisan megtehetik.
    én nem várom el, hogy a társadalom elismerje egészségesnek, vagy veszélytelennek. ahhoz túlságosan konzervatív az emberek többsége...de ha a kávé vagy cigifüggőket, és az alkoholistákat nem kezelik bűnözőként, akkor azokkal se tegyék, akik történetesen vicces cigit szívnak, mert ez kemény és alaptalan megkülönböztetés. azokat pedig, akik beszívva rongálnak, vandálkodnak, vagy egyéb elítélendő magatartásformát folytatnak, büntessék meg, ahogy kell, de ne a füves cigi miatt, hanem azért, amit tettek...