• dilofekete
    Amikor először szóbahoztam a füvet, én nem úgy gondoltam, hogy legalizálják csak még is melyik tűnik legálisabbnak eggy zöld növény a természetben vagy hogy a saját ivadékainkat fogyasszuk. Amelyik az undorítóbb, biztosan az a rosszabb és ha a gyerekeinket elfogyaszthatjuk akkor már a füvet is, mert azt sokkal lelkiismeretesebben fogyasztom el. Ezért gondoltam az alkoholra is, csak azt nem mindenki tudhatja, hogy minden emberre máshogyan hatnak ezek. Van akire jobban és van akire máshogyan, de ha én az alkoholtól nagyon rosszul vagyok és ráadásul fájdalmat érzek a fejemben, de a fűtől nem akkor mért ne fogyaszthatnám alkohol helyett, mert az orvos is más bogyókat ír fel, ha az eggyik nem jó.
    És ha én úgy döntök, hogy nem eszek akkor nem eszek vagy ha úgy döntök, hogy cigizek akkor cigizek.
    A fü meg annyiban másabb, hatásban az alkoholtol, hogy erősebb nála, de én semmit nem érzek tőle, sőt ha egy csajra gondolok közben akkor egyből józan leszek és komolyan mondom, hogy el kell szívni mégeggy cigit, hogy jól érezzem magamat. Ezt már nagyon sokszor eljátszottam, de én dilinyós vagyok és azért tudok ilyet :) vagy mert hülye vagyok. Viszont az alkoholtol iszonyatosan rosszul vagyok, mert abban is van fertőtlenítő szer és arra is allergiás vagyok és állandóan hányok tőle, pedig 4 sör az nem hiszem, hogy sok, de fűtől soha nem vagyok ennyire jól, mert nincsen rá pénzem, akkor hol itt a gond, mért tiltják be ha soha nem lesz álltalában senki olyan jól, hogy meghaljon. Az üvegeket meg normális ember nem töri be, se normálisan, se máshogyan. Az hogy valaki a tudatában eggy agresszív ember és ő most jól érzi magát, az nem tartozik azokra akik csak othon szórakoznak és nézik a monitort, mert az is csak fárasztja az embert.
    Másrészről ha én elfogadok valamit, mint hogy adózok, akkor ezért az ajándékért cserébe had döntsem el én is azt, hogy én füvet szívok ithon és a patikába akarom megvenni, mert azt is meg kell adózni, mégha illegális is.
    Alkoholizálnak az iskolások, természetes dolgokat használnak a polgárok, szintetikus szereket használnak az orvosok, és gyerekekel dolgoznak a politikusok.