a második mondatod kapásból durva sarkítás. én nem mondtam, hogy akik tanárokat vernek, soha nem szívtak füvet, ill. egyetértek az állításoddal, nade ebből számodra már az következik, hogy a fű miatt vernek tanárokat? sokkal inkább az alkohol teszi ilyenné az embert, az agresszivitásra amúgy is hajlamos emberekből kihozza a legrosszabbat. az "igazi" füves épp, hogy békés, pacifista, persze a füvezők nagy része nem ilyen, ők csak élvezeti cikként használják és emellett lehetnek bunkók, sötétek, vandálok, és/vagy orkok. De ha rossz fát tesznek a tűzre, annak a fű az utolsó oka, pontosabban egyáltalán nem oka.
Az SZDSZ-es résszel kapcsolatban nem nyilatkoznék. Bár az előző hsz-emben azt írtam, hogy egyetértek azzal a bizonyos kijelentésükkel, ebben kb. ki is merül az egyetértésem. Én nem vagyok egyik párt híve sem, nem szoktam szavazni sem, és magasból szarok az egész politikára, mivel az összes párt ugyanazokat a nézeteket vallja, és ugyanazt hazudja, csak másképp fogalmazzák meg. Szóval számomra a politika erősen OFF téma, ezért a továbbiakban hiába is írsz (írtok) nekem szdszről vagy mszpről vagy fideszről. Szar az egész... :)
Most olvastam el újra a kommented, még vmi. Az alkoholról bizony szintúgy mindenki el tudja dönteni, hogy jó -e neki, helyesebben fogalmazva mindenkinek saját magának kellene belátni, hogy az alkoholizmus szörnyű betegség. Betiltani nem kéne, hiszen mind szeretünk néha legurítani 1 sört, vagy inni 1 finom bort, neadjisten néha egy nagyon jó vagy épp nagyon rossz nap után kicsit felönteni a garatra. Ezt kár lenne elvenni az emberektől azért, mert vannak mások, akik képtelenek ezt kezelni. Azoknak pedig segítségre van szükségük, ez nem vitás.
Ellenben a zseblopást, szarevést és hasonlókat nem tudom miért soroltad a fűvel egy kaptafára, valszeg nem gondolkodásra használtad a fejedet...buta példákkal kár volt dobálózni...