toto66#231
"Most ez folyik: az alkohol kiszorulását alattomosan, apró...mit apró... rohamléptekben követi a kápszerek megszerettetése az emberekkel. "
Szóval azt hittem átvitt értelemben gondolod a kápszert. És ledöbbentem, mikor az SzDSz honlapját megnéztem! (Eddig soha nem láttam, Tv-ét pedig nem nézek)
Szóval az SzDSz-ről hallottam már hogy a buzikat pártolja, ezen nem csodálkoztam, de hogy a "füves" cigarettát is, ez megrázott!
Hazánkban olyan párt volt kormányon (koalíciósként) amely kábítószer fogyasztása mellet van? Hihetetlen, hazudnak, lopnak, aberráltak, és kábítószer terjesztők? Te Úr Isten! (pedig nem vagyok hívő)
Nem szabad elmenni választani, mert vagy hataloméhes megszállotra, vagy bűnőzőre, vagy szélsőségesre lehet szavazni! Emberek, hát nem akad itt olyan ember aki tud tenni valamit. Nem nincs ilyen, mert becsületes ember ezek közé nem vegyül, és nem is maradhat meg, hiszen vagy becstelenné vélik, vagy elpusztul!
Nem nem állok szélsőségesek közé, nem állok bűnözők közé, nincs hová tartozzak, megszüntem magyarnak lenni, mert már nincs ilyen nemzet. (a zászlólengető huligánok nem azok)
Ez már a nemzethalál, amit sokat jósoltak régen. Holnap fekete kokárdát tűzök!