Epikurosz#214
Na, légy szíves az aláírásodból szedd ki az én lózungomat, mert nem érdemled meg, hogy ott legyen.
Hányszor kell neked elmagyarázni, hogy a pápa sajtóban közölt kijelentései a te lelkivilágodat nem befolyásolják, nincsenek rá hatással, mer továbbra is öntöd ide a buta szöveged, amint a mellékelt ábra mutatja. Gondolod, hogy nekünk muszáj tűrnünk a végtelenségig ezt a végtelen butaságot, amelyet erre a fórumra rákényszerítesz? Mert azt gondolom te is látod, hogy az itt közölt cikkből kiragadtál egy mondatot, és azon lovagolsz napok óta, és az őssejtkutatás érdemi kérdéseiről itt már egyetlen szó sem esik, mert te elvitted a vitát, erőszakosan, egy idióta irányba.
Mert engem érdekelt volna, hogy mégis mi a lényege ennek az egész őssejtterápiának, milyen hasznom lehet belőle nekem, vagy milyen haszna lehet a rokonaimnak, a honfitársaimnak vagy az emberiségnek?
Nem mintha nem tudnék magam is elég sok mindent erről a témáról, de ha időnként beesik ide egy-két szakavatott fórumozó, mint pld. DCsabaS is, akkor lehetne megtudni többletinfókat.
Vagy: nem feltétlenül tudományos alapkutatás, de kurvára érdekelne engem, hogy volt-e valamelyik fórumozó vagy esetleg rokona ilyen őssejtterápiás kezelés alatt. Mert a tévében lehetett hallani olyan híradásokat, sőt riportokat, hogy emberek elmennek Kínába, fizetnek pár milliót, és meggyógyulnak ilyen-olyan nyavalyákból.
Érted?