• dilofekete
    Hát szerintem nem sokkal jobban károsítja napi egy cigi a tüdőmet, minthogy elmegyek forgalomirányító rendőrnek dolgozni a tömegközlekedés közepén.
    Az viszont, hogy nagyon le tud rakódni az igaz és hajlamos eggyes anyagokat meggátolni abban, hogy a helyére kerüljenek(nem csak az tűdőben), viszont a szervezet általában minden idegen anyagra így reagál nem kizárólag erre, de nem sőrűn hallani olyat, hogy valaki túl sok fű fogyasztás miatt halt meg, mert képtelenség annyi füvet elszívni. Ellenben szintetikus drogoktól, sokkal többet hallani. Hozzáteszem a fűről könnyebb leszokni, mint az alkoholizmusról, az meg legális.
    Erről nekem kevés tudományom van, de szívesebben szívok el eggy nagyon minimális cigit, mert az alkoholtol iszonyatosan rosszul vagyok és csak 4 üveg sört ittam meg.
    De szilveszter óta nem is alkoholizáltam, mert véletlenül nem és alapból mindakettő rossz, de az előbbiről akkor is jobb véleménnyel vagyok.
    Ráadásul még ezerszer jobb annál amit az utcán látni, hogy a figurák a zacskóból szívják a nitróhigitót. Az elszomorító, hogy elég sűrűn lehet ilyenekkel találkozni, de mér a villamosmegállóban kell a nitrohigitót szagolnom. Csinálja otthon és senkit nem érdekel.