dupladurr#187
Várjunk csak, te szerintem itt felcseréled a dolgokat. Nem azért ölnek meg embriókat hogy kutatásra felhasználhassák őket, hanem ha már egyszer úgyis abortálják őket, akkor már felhasználják őket kutatásra. Eddig is éppúgy volt abortusz, annyi különbséggel hogy kárba veszett az a rengeteg őssejt, így meg talán majd egyszer a jövőben wemberek millióit menthetik meg vele. Érted? Akkor most még is ki az aki embereket öl? Mert azok akik majd meghalnak az alatt a 8 év alatt, amennyivel később fognak célba érni a kutatások, azok valóban emberek lesznek, nem pedig holmi szedercsírák.
Egyébként azon gondolkoztam, hogy mekkora hülyeség már hogy pont a keresztények vannak ennyire a dolog ellen. Mert az korrekt ha egy ateista azt hiszi hogy hogy ha megölünk egy zigótát akkor az a "személy" már nem fog semmilyen más testben megszületni, na de egy keresztény csak nem gondolhatja azt hogy egy pár sejtből álló képződményben LÉLEK van?
Szóval én nem kívánok senkinek soha semmi rosszat, így most sem fogok, mert én erkölcsös ember vagyok, még ha az egyház nem is gondolja így (De kik ők hogy ezt megmondják? Pont az egyház, akiknek tetteitől bűzlenek a történelemkönyvek. És tudom ma ez már egy másik egyház, igen, egy olyan egyház ahol pedofil papok vannak és még sorolhatnám, de ebbe most ne menjünk bele... És mielőtt bárki felhördülne, semmi bajom a hívőkkel, ez teljesen két különböző dolog, a hithez nincs szükség semmiféle egyházra, az mindenkinek a saját maga dolga.) Tehát azért csak ezek az emberek akik olyan rohadtul ellenzik ezt gondoljanak bele hogy mi lesz ha véletlenül (tényleg nem kívánom ezt senkinek, de sajnos bárkivel megtörténhet) ők vagy az ő szeretteik kerülnek olyan helyzetbe hogy segíthetett volna rajtuk ez a dolog? Tényleg csak abba gondoljunk bele hogy hány ember hal meg évente akin segíteni lehetne... Minden egyes év amivel késleltetik a dolgot emberek életébe kerül... Nem hólyagcsírák, EMBEREK életébe. És akkor most kinek nincs erkölcse, az egyháznak vagy nekem, őszintén?