• dilofekete
    Most ezt komolyan fogom gondolni. :)
    Leszúrok valakit, tehát megöltem. A halála előtt keletkezett eggy seb, ráadásul rajta. Eggy halálos seb. Becsomagolják elviszik és mindenképpen felboncolják, itt vagy ott, meg emitt meg emott meg mindenhol. Megállapítják például, hogy kis bicska méretű pengével ölték meg és eggy szúrás is elegendő volt, hogy ezt megállapítsák. Feltérképezik a vágás keresztmetszetét, hogy mekkora felületű sebet ejtettek rajta és azt is a jegyzőkönyvbe veszik, hogy hány sejtet öltek meg a halált okozó seben. Elküldik OBamanak, hogy ennyi sejt kell ahoz, hogy eggy ember meghaljon, tehát ennyit ér a lélek az emberben. Eggy pontos számról van szó és nem feltételezésekről. Ezt ősszehasonlítják a pici babának a sejtszámával és akkor kiderül, hogy megölnék e. Persze, hogy igen, mert nem annyira fejlett, hogy akkora nagy számú sejtveszteséget túléljen eggy érzékeny ponton és a kicsi babáknak elég eggy pici tűszúrás is, hogy zavar lépjen fel a terhesség folyamán és könnyen meg is halhat az alany. Ezért fontos a dohányzás mellőzései is a terhesség ideje alatt, mert lassítja a fejlődést meg stb.
    Egy még meg nem született csecsemőről nem lehet felnőtt ésszel gondolkodni, mert akkor fegyvernek számító tárgy van a kezedben a csecsemőre nézve. Ez ezért eggy érzékeny téma, de az őssejtet is engedélyeztk, mértékkel és nem ipari termelésre. Nem a korlátfeloldás a gond, hanem az lessz, hogy ezt nem fogják páran figyelembe venni, és nem mi leszünk rosszak, tehát az égvilágon semmi közünk hozzá, hanem az az elmebeteg tudód lesz olyan, mint eggy filmben látható sorozatgyilkos vagy mégrosszabb. Ezt a fényt akarják eltakarni, nem a kutatást.
    Szerintem
    A fegyverek meg arra lette kitalálva!, hogy az eltéréseket korrigálják ami eggyes vitákban keletkezik, az hogy Eggyes népek szétlőnek mindenkit, mert hű de nagy a szavunk, mert meghalt pár tíz millió ember, ez csak az emberiség csődjére mutat, hogy még mindig nem tudjuk használni, nemhogy a szavakat, de még a fegyvereket sem és az egész fegyverkezés a multé, amiről most azt vélik, mert használják őket, hogy a történelmi multja nem jelntős. Pedig spéci fegyverek vannak már, eggy tankot szét lehet lőni eggy kézi fegyverrel. Eggy több tíz tonnás szerkezetet, mert a ha sakkozok eggy emberrel akkor ő nem hiszi el hogy én a fehér parasztal léptem csak nem azzal amelyikre ő gondolt. A sakkban nem létezik eggyik értelmes szabájkönyvben sem ilyen, de mint írtam lehet ilyen változat is és le is van írva és ez is biztos. Csak nem olyan mint másé, mert ő azt nem használja, mert nem vicces. A másik, meg széjjel tépné az ő szabájait. Most kizárólag sakkról írtam, köze nincsen a Pápához vagy Barackhoz.