qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• fuszhi
    Köze nincs a pálya építésnek ahhoz hogy készítünk egy spline vagy object csomagot amiből minden elem, mindenhez passzol. Utána a bárki könnyedén megépítheti a saját elképzelését, ha van fantáziája.(kombinálhatod húzhatod csavarhatod őket) Ha megnézed az elemeket, nem kifejezetten egy pályát lehet megépíteni belőle.(szinte korlátlanul variálhatod őket) Elkezdtem gondolkozni, igyekeztem olyan elemeket lerajzolni amik a legszükségesebbeknek gondoltam. Nekem például nincs szükségem a körforgalomra a pályám megépítéséhez. Nézd, én megszeretném mindenki számára teremteni azt a lehetőséget, hogy ezeket az alapelemeket felhasználhassa és meg építhesse amit kigondol. Viszont ha nektek jó így akkor, még én kérek elnézést felejtsétek el. Az viszont biztos egymagam nem álok neki. Nem sok meló 6 embernek én vagyok a 7. de én nem vagyok az a fajta aki egymaga majd legyártja. Ha lehet a józan ész határait nem lépném át. Nem hinném, ha lenne egy készlet, akkor a keresgélős tákolgatós módszert alkalmaznád. Vagy saját magad éveken keresztül építgetnél? Én vezetni szeretnék, és nem egész életemet azzal tölteni ,hogy építkezek. Aztán csak majd egyszer vezetek is. Ezt nem nekem találták ki. Ott van a betonból készült végállomás forduló ahoz csak egy elemet tudsz úgy hozzá illeszteni ami a kétsávos pályához már nem fog illeszkedni csak egy olyan elemhez amit az eredeti pályánál is soron kapcsoltak hozzá. Nincs miről beszélni ameddig nincs rendes alap addig rendes tisztességes pálya se lesz. Amúgy már be vállaltam volna valós szakaszt is talán. Így nincs értelme. üdv