qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• nemeza
    @dantre, bernio:
    Még sok meló van vele. Pl a videóban nem látszik, de az ablakok még fixek. A tetőszellőzőket elkezdtem már belőni, de még nem koszolható a busz, a két nyomás-műszer közül az egyik kb. jó, de a másikat még be kéne lőni. A busz még mindig kicsit lowrideres, a rugózáshoz módosítani kell kicsit a scriptet, de legalábbis a konst fájlokat.
    Fűtés / szellőzés még nincs átírva, így télen elég hideg van a buszon..
    Mint látható, bár prágás mod, a gombok textjét még nem cseréltem le (BRIIIAN) - ezt a Neutralos modellen is könnyű megcsinálni :)

A forgalmi lapon el van csúszva még a text. Hiányzik még az ajtókra visszapillantó tükör. A roló még belecsúszik az egyik tükörszárba.
    Ablaktörlők még hiányoznak, ahogy a sofőrülés, a mikrofon, meg az EMKE asztal és jegykezelő is.
    A kulcs is kicsit összevissza mozog / forog, és a műszerfalon van egy rés, ami két modellváltozat közötti átmenetet mutat.
    A kilométer-számláló részei kicsit önálló életet élnek, ahogy a fordulatszámmérő sem tökéletes még..
    A belső világítás fényeit még meg kell csinálni, ahogy a gombok többségét is még be kell animálni a műszerfalon.

Ez most így átgondolva, de szerintem van még.