Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Az a kellemetlen, ha megépítesz egy jó pályát teli idegen nem gyári elemekkel, akkor lehet szépen néz ki. Lehet, ötletes viszont aki nem ért a másolgatáshoz stb, az majd nem élvezheti azt. Magadnak építhetsz pályát importált elemekkel. Egy apuka a gyermekének, sőt magának se tudja majd beüzemelni. Nem, mert melóból hazajövet napi x órát nem azzal szeretne el tölteni, hogy lehet hogy menne ha ..., de lehet hogy szahar. Sajnos azokból a gyári elemekből vannak az editorban, amiket felhasználtak a gyári pályákhoz "más nincs" ott. Szóval végállomást magunknak kell megfelelő méretben konvertálni(egy bizonyos út típushoz), de akkor már ott tartunk, agyalás.(Ilyenekre nincs ideje egy hétköznapi embernek)(nekem nem az a játék hogy elbíbelődök a pályával holott ez egy szimulátor vezetni szeretném). Tehetem az importált objektumot a pálya mellé amit nem mindenki tud majd hova kell. Aki ért hozzá mit hova, az fogja tudni használni. Én részemről ha pályát kapnék, örülnék neki ha nem írna ki semmit. A Gazdagrét is ezen alapokon építettem. De még így is került bele idegen elemként egy-két hang fájl meg ugye hát a kerítés. Ahol tudtam csaltam a pálya rovására, emiatt a pálya "laposabb" nem olyan kidolgozott, és nekem kellett alkalmazkodjak az omzi hoz egy határon túl. Lehet készítek majd még egy pályát, ha idegen elemet teszek bele azt úgy készítem el, hogy a gyári fájlokkal együtt csomagolom, így ugyan nagy lesz a mérete, de az is aki nem ért a másolgatáshoz, na ő is élezheti majd a pályát. Ez még elég egyszerű pálya, és oda írtam mit hova kell másolni. Én nem egy-két embernek szeretnék pályát készíteni. A gyári objektumok amik megtalálhatók sajnos kevesebb elemet engednek, de azzal kell dolgozzak ha azt szeretném hogy a mindenkinél épp ugyan olyan legyen mint, amilyen nálam is. Nem szeretnék idegen anyagot. Bár jól néznek ki. Inkább maradok a gyári elemeknél és abból igyekszek kihozni valami ötleteset. Jó lenne ha sokan élvezhetnék az útvonalat amit lefektetek. Üdv .