Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
generalGGabe #9160 A jelenlegi változat 17 fps körül szaladgál.
Én full HD-ben próbáltam ki, nem akadt.
Ki fogom adni a teljes változatot (ami a videóban is van), meg egy butítottat is.
Mindenki használja azt, amelyik jól esik.
Én nem szerettem volna egy olyan villamost kiadni, mint a KT4D, hogy csak egy kocka, és ráhúzott textúra, fekete ablakokkal.
Nálam, ha jobban megnézed a videót, a kerék is ki van dolgozva rendesen, nem csak egy kocka.
A butítottban csak egy kocka lesz, a belsejét egyszerűsítem még majd. A külsején a tetőről leszedem a cuccokat majd, csak a szedő fog maradni.
A kocsiszámok ugyanúgy véletlenszerűen lesznek, mint a vonatnál is, viszont a valós UV-kocsiszámok lesznek.
Szeretném megoldani, hogy ugyanúgy kiírja a járatszámot, meg a két végállomást, ahogy a busz ki tudja írni.
Sajnos ezt nem sikerült megoldanom. A hof evileg jó, de valamiért csak egy végállomást ír ki, semmi mást.
Már kínomban egy buszt is beraktam a pályára, az meg csak a járatszámot írja ki, a vá-kat nem.
Ha valaki tud ebben segíteni, hálásan megköszönném!