Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nos, szeretnék elnézést kérni a korábban ízléstelenül nyilatkozó "kolega" miatt. A srácot a neten "ismertem meg", még régebben, buszkedvelő. MSNen beszéltünk egymással az OMSI-val kapcsolatban, amikor bennem felmerült pár ötlet.
Ő vállalta, hogy segít a kidolgozásban és társai. Jóformán eddig, ő két dolgot tett csak: leregisztrálta a tárhelyet és a blogot ahová fel akartam/tuk rakni a dolgokat. Ennyit és nem több.
Az eddig feltöltött és ezidáig nem publikált festéseket is én készítettem. A pálya amiről írt, még a kanyarba sincs, én pár napja barátkozom a térkép szerkesztővel és folyamatban vannak a valós magasság adatok beszerzése a Google Earth segítségével.
Nem igérek semmit, nem mondok időpontot, az se mondom, hogy valaha kész lesz. Egyet tudok, egy valós magyar földrajzi és menetrendi alapokon nyugvó pályában gondolkodom, de nem magyar nyelven, mert nem csak magyaroknak készítem. Akinek mond valamit az Erlau Trans névből az Erlau, az már kitalálhatta mi lesz az alap...
Az utóbbi időben velem is hasonló hangnemet ütött meg. Érdekes, eddig itt nem is nyilatkozott soha, csak én. Nos nem értem.
Holnap kárpótlásul jelentkezem pár retro festéssel D92-höz.
minden jót!