Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Köszi az választ. Közbe rájöttem hogyan kell. Hála az égnek most már azt is tudom a hof Creator on belül hol kell bele írni. Aztán kicsit bolondoztam. Kíváncsi voltam mi lenne ha azt íratnám ki vele fussatok vazeg :)))) Komoly. Az AI még mindig nem az erősségem, de a pályám már tökéletes és a hoffom is stimmel. Ha beírok az ibis be, akkor ki írja honnan hova és az utasok is felszállnak. Keresztbe kasul jó a lámpák jók úgy hogy köszi a leírást. Már csak az AI kéne , de az elvileg nem meredek ,csak a bolond menetrendjükkel van a gond. Mert ugye csak nekik kell menetrend. Én ismerem a magamét. Optimalizáltam a pályát is a pályát volt hogy el kellett vegyek belőle mert cudarul berángatott akkor mondom más gépén mit fog csinálni? De sikerült végül , és még ott van az is hogy ha esetleg nem futna normálisan más gépén akkor lejjebb veszi a be állításokat azt annyi. Köszi még egyszer a válaszod. Mert lehetett volna úgy is hogy mostanáig nem bukkanok rá a megoldásra azt úgyhogy köszi szépen úr! Sok értékes tapasztalatom lett a pálya építéssel kapcsolatban mára már. Sokat segített a leírásod is. Úgy hogy azt is köszi.