Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Itt mindent lehet csak okosan, mert a legapróbb hiba és többé az editor se tölti be. Egy pálya visszabontása esetében először is a sorrend ami nagyon fontos. Vissza kell szedni a pályáról az útvonalat meg a többit és utána lehet csak ki törölgetni útszakaszokat különben hazavágja még az editort is. Ezért nagyon fontos a biztonsági mentés lépten-nyomon mert lehet be sokall az editor ha hibázol, az is scriptes alapokon működik. Ez több mint valószínű. És akkor ha nincs régebbi mentés akkor az egész pálya megy a kukába. A buszokra hogy kikerüljenek az írások egy teát kell főzni és a hof creator vagy csináló akármibe mindent helyesen meg kell adni. Mondjuk még én is szenvedek velük. Nekem működik az új pályámon hogy a buszok mennek mint állat, de még nem irongálnak semmit ki viszont én ha beütőm az ibis be a kódom és az útvonalat akkor felszállnak az utasok ami miatt ugrálok örömömben. Nagyon tetszik hogy ezt én csináltam. Mennyit szenvedtem vele. Nagyon oda kell figyelni egy menetrend esetében. Olyan nekem ez mintha virtuális modelleznék. Midig egy kicsit előrébb leszek "de sose lesz kész" :) Ha sikerül a AI ra ki írni valamit is szólok azon dolgozgatok most. A pálya iszonyat jó megint átalakítottam a menetrend miatt muszáj volt. A sorrend fontos ha bármit is átírunk bárhol is. Még két út szakasz összekötése esetében is hogy melyik szakaszt rendelem a másikhoz , mert lehet ha nem megy így akkor másként már működik. Fontos a mentés nagyon. Idővel megtanulja az ember hogy mihez lehet hozzá nyúlni, ha muszáj bontani. A megállók helyes sorrendjét egy papírra leírtam inkább hogy abból dolgozhassak a kreátornál. Muszáj mindennek pontosan a helyén lennie. Egy megálló ki marad és dől az egész cucc az is megeshet. Lehet csak akkor ír bármit is ki a AI a teljes a hoffájlban minden. Nem elég egy kettőt be írni.