qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Routeres
    Na lássuk:
    az én részemen már csak néhány óra objektumpakolás hiányzik még, meg egy csöpp finomhangolás, a talaj festése, stb. Aztán jöhet a menetrend, AI. A gond az az, hogy a társammal együtt építkezünk, ezt úgy értem, hogy én a 194-est, ő a 182-est, mindezt egy mapon. A probléma itt kezdődik, a két vonallal a pálya kb. kétszer olyan rosszul fut, és kétszer olyan sokat tölt, mint Berlin. Így építeni se nagyon tudtam az editorban, mert előjött a "kevés a memória" hibaüzenet, onnantól pedig az objektumokat sem tölti be. Ma reggel eszközöltem egy olyan változtatást, hogy leválasztottam az én részemet a társam részétől. Hirtelen 40-60 FPS lett a pályán a MAN-okkal, belső nézetben. És így sikerült a 415-össel is mennem egy kört. Eddig azt is "kevés a RAM" üzivel hanyagolta a játék...

Röviden: Nagyon valószínű, hogy külön kell tovább építkeznünk, mert az editor gátat szab az elképzeléseinknek. Most betegszabin, legálisan lógok a suliból, így van időm a pályával foglalkozni. Úgy érzem, hogy hetek kérdése és ki fogom adni. (Még lehet az október 1.-jét is tudom tartani.)

(Bocs a kisregényért...)