Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Zsombor99 #63169 — Hát, lehet, hogy volt (nem tudok róla), de szerintem ma már majdnem mindenki Steam-os verzióval rendelkezik (én is), így szerintem fölösleges ezen agyalni. 
— Valamint attól még, hogy abban a kiegészítőben a buszok más néven vannak (pl. Regiobus (vagy valami ilyesmi)), attól még azok Ikarus 280 típushoz tartoznak, csak gondolom, hogy "copyright"-ot akarták elkerülni.
— Kiegészítőket nem csak Steam-ről lehet beszerezni, hanem sok egyéb oldal létezik, ahonnan buszokat és pályákat lehet letölteni, bár azokat manuálisan kell azokat telepíteni. Néhány példa:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!OMSI.cz
Marcel's OMSI-Forum (elvileg ez a hivatalos)
OMSI2 - Download - OFPmafia.eu
omsi2mod.ru (orosz letöltésekkel vigyázni kell, mivel az esetleges cirill karakterek működésképtelenné teszik az adott buszt/pályát!)
Autosimgames.ru - только лучшие моды для игр скачать бесплатно! (letöltéshez Google fiókkal kellhet belépni, ha kéri)
Omsi Bus Simulator Mods (nem a legjobb)
OMSI 2 mods & LOTUS mods
OMSICentrum
— Fontos, hogy egy adott pálya .hof fájlja mindegyik busz mappájába be legyen másolva, mert csak akkor választható ki mindegyik busznál.
— Ha még kellene valami akkor csak kérdezz. ;)
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.11.08. 12:01:58