qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Peti134
    Igen, igazad van, nagyon sok ilyen van, aláírom.
    Én itt inkább arra gondolok, hogy teszemazt kidobom ide a fórumba, hogy ha valakinek van egy fasza modellje, örömmel segítek szkriptet rakni alá, az égvilágon senki nem fog jelentkezni. És nem feltétlen a személyem miatt.
    És ugyanez fordítva. Van egy fasza modellem, kéne alá szkript. Mindenki homokba dugott fejjel várja, hogy mi lesz.

A fő témája a hozzászólásomnak viszont az elfeledett kiegészítők..
    Itt van az ARC, pár dolgot kell rajta javítani, szinte bárki, aki egy kicsit is ért hozzá, meg tudná csinálni.
    Ott a te 280-asod, állításod szerint csak modell ügyi dolgok vannak hátra, olyan, amit szintén pl. én is össze tudnék rakni.
    Ott van JXBELL 415/435 párosa, a jelenleg kint lévő kiegészítőkből simán be lehetne fejezni.
    És még sok minden más. És bár utóbbi talán ebbe a kategóriába nem tartozik bele, de ezek pontosan olyan dolgok, amiket ki lehetne dobni úgy, hogy tessék itt van, nincs kész de én már nem foglalkozom vele, aki akarja, javítgassa kifele.

A másik, hogy mégis kit érdekel, hogy a Bányai Marcika meg a többi kisfiú mit gányol egy kiegészítővel? Te dolgod? Dehogyis.
    Te összeraktál valamit, amire büszke lehetsz, aki játszik vele, játszik vele, aki javítja, javítja, aki gányolja, gányolja. Kit érdekel..
    Legyen megemlítve, hogy a te munkádat használta fel de neked semmi közöd hozzá, és onnantól már senki nem rád fog reflektálni.
    Egyébként én is láttam a FUTÁRomat belegányolva ebbe, meg abba... bánom is én. Én elmondom róla a véleményem, aztán az, hogy kinek küldözgeti e-mailben, hidegen hagy.

A régebbi kiegészítők készítőinek meg innen üzenném, ha elérhetetlenek -mert ugye semmi elérhetőséget nem tesznek az olvasselbe-, akkor ne csodálkozzanak hogy valaki modolja a cuccukat és nem kér hozzá engedélyt. (Lásd BPO370)
    Utoljára szerkesztette: Peti134, 2019.03.13. 02:24:04