Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Akkor sorban:
- az alap busz hibáiról egy sort sem írtam
- Futár fontja bugos egyértelműen
- ablakok sötétítve vannak: igen, de hogy... a valóságban nem ilyen, nézd meg jobban. (sofőrablakon, szélvédőn, 1. ajtón semmilyen sötétítés nem lehet)
- szélvédő elválasztó nem fekete: pont ez a baj. A mod-ban fekete, a valóságban nem.
- díszléceket kívül csak feketére kell festeni és rendben: ha gányolni szeretnél, ez a megoldás. Az alap buszon az alsó díszléc vastag gumi, a középső fém. Ezek teljesen más formájúak, mint ami a 370-en van. Nem csak a szín a különbség.
- a textúrák az indóház galériájából készültek, így nincs benne inkorrekt text - ezzel nem tudom, mit akarsz mondani, ha valami ronda, arra ez nem kifogás
- a műszerfal gombok textje az alap busz tartozékai: mikor volt a .06-ban, és a BKV mod-ban ilyen? Azt ti raktátok bele, olyan is, én arra gondoltam. (rossz minőségű képek, stb.)
- utastéri díszlécek stimmelnek: te is láthatod a berakott képeden, hogy nem. A valóságban fehér, nálatok barna.
- plafon text valóban nem teljesen stimmel de díszléc van rajta: középen nincs, nézd meg jobban szintén azt a képet, amit beillesztettél.
- belső kerékdob szürke, valóságban igen, mod-ban fekete.