Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
vbkrisi #62288 Szervusztok! Azzal a problémával kapcsolatban írok, hogy a készülő ikarus 256.42-be Krüger kijelzőt próbálok varázsolni. Meg is csináltam a felületet ahova megjelenítene a kijelző. (Pont ugyanúgy letextúrázva mint az eredeti MB_O530-ban) Majd betettem model.cfg úgyanúgy ahogy az előbbiben volt. Átmásoltam a scripteket, s kikeresve a megfelelő részeket kicseréltem a .bus fájlban. Az omsi meg bemutatta középső ujját. Tudom, hogy nyilván vmi a scriptek között nem stimmel. Csak a logfile-ban ,,Fehler bei Bereichsprüfung: CV.Calculate - J3 (vehicles\Ikarus_256.42\Ikarus_256.42D.bus)"-t dobál a játék, de semmi parancsra vagy sorra vagy scriptre nem mutat rá. Valaki esetleg tud segíteni nekem, hogy merre keressem a hibát, vagy van e valamilyen általános dolog amit elfelejtettem amikor átraktam a buszba az ,,új" scripteket?
Segítséget előre is köszi! :D