qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Ikarusfan
    Az adfly egy rakás sz@r, és büszke lehetsz magadra, ha véded. Múltkor egy nyamvadt pályát töltöttem le az OFF Asetto Corsa-hoz, és 4-edik kattintásra sikerült annak a nyomorult oldalnak elirányítania valami no name szerverre, előtte 3x valami vírusgyanús "én nyertem ájfont" meg "szexi csajok" a közeledben meg ilyesmi oldalakra irányított. Ja, véletlen se kaptam közben kismillió figyelmeztetést a smart sec-től, hogy éppen 10 irányból kapom a vírusokat. Ezekben az oldalakban az a legszebb, hogy ha az adblock engedélyezve van pont az ilyen baromságok miatt, akkor nem is ad linket, vagy a nagy büdös semmit tölti be, ha meg kiveszed a tiltást, 5 millió felugró ablakot kapsz 5 gyomorforgató nézd "meg, miért utálják az orvosok" hirdetés mellett.

De ezt a sok hülyeséget megértem egy nagy szimulátoros letöltőoldalon, vagy egy vimeo-n vagy akármi nagyforgalmú helyen, mert legalább azt mondhatja az ember, hogy szénné keresi vele magát a tulaj (és ezért van miértje). De nálatok miért? Nem akarok a zsebedben turkálni emiatt, de nem hiszem el, hogy 1 max 2 ezer forintnál többet tudnátok így kicsikarni, amennyi embert érdekel az OMSI-n belül pont a FUTÁR, pont a ti oldalatokról elérve, amin ennyi lépés után jut el egyébként is az ember.