63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
ikarusbus #62282 Tölts le Adfly skippert, van a Chrome-hoz jól működő. Én először észre se vettem, hogy Adfly is van, mert nekem automatikusan átlépi. -
#62281 Az adfly egy rakás sz@r, és büszke lehetsz magadra, ha véded. Múltkor egy nyamvadt pályát töltöttem le az OFF Asetto Corsa-hoz, és 4-edik kattintásra sikerült annak a nyomorult oldalnak elirányítania valami no name szerverre, előtte 3x valami vírusgyanús "én nyertem ájfont" meg "szexi csajok" a közeledben meg ilyesmi oldalakra irányított. Ja, véletlen se kaptam közben kismillió figyelmeztetést a smart sec-től, hogy éppen 10 irányból kapom a vírusokat. Ezekben az oldalakban az a legszebb, hogy ha az adblock engedélyezve van pont az ilyen baromságok miatt, akkor nem is ad linket, vagy a nagy büdös semmit tölti be, ha meg kiveszed a tiltást, 5 millió felugró ablakot kapsz 5 gyomorforgató nézd "meg, miért utálják az orvosok" hirdetés mellett.
De ezt a sok hülyeséget megértem egy nagy szimulátoros letöltőoldalon, vagy egy vimeo-n vagy akármi nagyforgalmú helyen, mert legalább azt mondhatja az ember, hogy szénné keresi vele magát a tulaj (és ezért van miértje). De nálatok miért? Nem akarok a zsebedben turkálni emiatt, de nem hiszem el, hogy 1 max 2 ezer forintnál többet tudnátok így kicsikarni, amennyi embert érdekel az OMSI-n belül pont a FUTÁR, pont a ti oldalatokról elérve, amin ennyi lépés után jut el egyébként is az ember. -
#62280 Az időzítő ki lesz véve, illetve talán a reklámok is, mert a jelenlegi reklámszolgáltató szart sem ér. Az adf-ly-os linkek viszont maradnak mert az nem kattintás alapú.
Az talán logikus hogy a FUTÁR a jármű kategoriában van, elvégre jármű mod de kitalálok majd erre is valamit.
Az URL paraméterezés nem rossz ötlet, ezt a közeljövőben megcsináljuk.
Köszi a visszajelzést. -
ikarusbus #62279 Azon szegény soha nem fogja megtalálni, mert össze-vissza van az egész. Ráadásul nem lehet URL-ben sem normálisan felparaméterezni, mert max. annyit tudsz neki bepötyögni, hogy /letoltesek. Aztán meg szegény keresgélhetne egy óráig, amíg rájön, hogy nálatok a FUTÁR egy járműnek számít. Utána meg miután rákattintasz a linkre (meg a következőre, meg az azutánira), várnod kell 10 másodpercet teljesen feleslegesen, mielőtt átdob a megára.
Azt megértem, hogy az oldal tele van rakva hirdetésekkel, hogy legalább ennyit keressetek ebből az egész OMSI-s ingyenmunkából, de minek kell átvergődni magad marha sok oldalon meg várakoztatni az embert? Tudtommal csak akkor kapsz pénzt egyébként a hirdetések után, ha rákattintanak, azt meg szerintem csak véletlenül szoktak (de lehet, hogy máshogy van, mert ez nem google hirdetés, ahogy látom).
Szóval ezért rakunk be közvetlen linkeket, mert a weboldalatok nem éppen tökéletes. -
Edmond14 #62278 Oké, legközelebb nem fordul elő. -
#62277 Légyszi ne tegyük be a közvetlen linkeket, azért van a weboldalunk! -
Edmond14 #62276 Egyszerűen nem értem, hogy mi a probléma.
- Ezt letöltöd.
- Értelemszerűen a Vehicles mappa tartalmát a Vehicles-be rakd
- Fonts mappa tartalmát pedig a Fonts-ba.
A többivel nem kell foglalkozni. De még képekben is illusztrálva van, hogy biztos legyen a siker.
OMSI 2\Fonts
OMSI 2\Vehicles
Azért ennyire nem bonyolult folyamat egy busz behelyezése a játékba. -
athiksz #62275 Igen beraktam de még úgysem tölt be a busz. vagy hova kell berakni? mert én próbálkoztam az OMSI-nak a Vehicls mappájával, meg azon belül a busz mappájába belerakni de úgysem akart működni. -
ikarusbus #62274 Szerintem a többi busz nélkül is kell mennie. De ha még így se megy, akkor ötletem sincs.
Beraktad a patchet is? -
athiksz #62273 Pedig benne van és akkor se működik, vagy a FUTÁR csak akkor fog működni amikor az szükséges buszokat letöltöm amit kell? -
ikarusbus #62272 Ennek én is örülnék. -
ikarusbus #62271 Valaki tudja, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy az STR-es 280-ban az első ajtó két szárnya egyszerre nyíljon? Mert ugye ezek a ruszki kivitelek olyan fülkével készültek, hogy a fülkefal kettévágta az első ajtót, és a sofőrnek "saját bejárata" volt. Ezt lecseréltem a Magyarországon megszokott fülkére (ami nem vesz el az ajtóból), de az ajtó ugye "úgy maradt". Próbáltam valamit kotorászni a door script-ben, de ennyire azért nem értek a dolgokhoz.
Erről a buszról van szó. -
ikarusbus #62270 Nincs meg neked a FUTÁR szerintem.
Töltsd le innen. -
athiksz #62269 Na az lenne hogy Ikarus 435-nél nem tölti be a futáros buszt amikor elakarom indítani. Mi lehet a gond? -
#62268 Próbáld meg újra megfogalmazni a kérdést. -
athiksz #62267 Valamiért nem engedi a FUTÁR-os nem engedi elindítani. Mi lehet a probléma?
-
athiksz #62266 Nagyon szépen köszönöm :) -
#62265 Ez a két busz van egyben elvileg. amit letöltöttem abba benne van mindkettő,csak OMSI 1-be való.
Csak én az OMSI 2-be valót keresem. Két illusztrált kép melyik kettőről van szó.
-
#62264 Nem veszett el, csak a busz tele van hibákkal, amiket szépen (nagyon) lassan kijavítunk... -
#62263 Be kell másolni a hof fájlt a busz mappájába. Ha a busz valami speckó hof-ot használ (BUSE kijelzős, rollband-os, stb), akkor nem fog semmit se megjeleníteni. -
ikarusbus #62262 A link nem működik, szóval ez is elveszett, mint a legtöbb dolog az OMSI-s világban .
Felraktam neked, szedd le innen. Benne van a patch meg a klíma mod is.
Letöltés
-----------------------------------------------------
Nincs valakinek meg véletlenül a Hűvösvölgy pálya? Mert annak se működnek már a linkei.
Utoljára szerkesztette: ikarusbus, 2018.05.10. 21:32:14 -
Edmond14 #62261 Innen le tudod szedni. -
athiksz #62260 Hellosztok! Az Ikarus 435-ös buszt valakinek meg van? És ha igen az eltudja küldeni nekem? Nagyon megköszönném. -
athiksz #62259 Hát ez pont az ami nem működik de azért köszi. -
BKTV #62258 Nem hiszem, mivel más pályán pont ugyanúgy működnek. + Óbudán a járatszámot kiírja. Olyat sejtek, hogy a hof fájllal lehet a gond, pedig azt másoltam be, ami a tömörített fájlban van. -
Edmond14 #62257 Fonts nevű mappából hiányozhatnak a fájlok. -
BKTV #62256 Szervusztok, tudja valaki, hogy Kispest és Óbuda pályán miért nem ír ki semmit sem a buszra? Utasok felszállnak, FUTÁR működik ugyanúgy. -
ikarusbus #62255 Köszi! -
Edmond14 #62254 Próbáld ki ezt, nem vagyok biztos benne, hogy működik, csak egy videó alatt talátam, így gondolom nem lesz probléma.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2018.05.09. 21:01:32 -
athiksz #62253 Hellosztok valamiért az Ikarus 415.14-es modelt nem akarja elindítani. Valami hibaüzenetet ír ik csak nem tudom mit jelent.
-
Bobenő #62252 Kiszeded a {withbutton}-t és megoldva -
Edmond14 #62251 Annak abbamaradt a fejlesztése, nem? Legalábbis én úgy értesültem az OMSI+ alapján. -
#62250 Tudna valaki olyan letöltő linket,ahol le lehet tölteni az Ikarus AEU-777 pack-ot,OMSI2-be .
Egy helyen megvolt de ott az Adrive oldalon már megszűnt
Válaszokat előre is köszönöm. -
Lantos_J #62249 Köszönöm! (olyan jó érteni is nagyjából mit látok, mikor néha néha beleolvasok egyes scriptekbe) -
ikarusbus #62248 Még annyit lehetne rajta javítani, hogy ha nem nyitsz ki minden ajtót, akkor az utasok ne csak bambán álljanak a zárt ajtó előtt, hanem menjenek a nyitott ajtóhoz. -
Edmond14 #62247 Köszönöm!
-
#62246 Már szinte hiányoztál. :)
Egy fájlokat megfelelően módosító illetve kezelő programot (mint pl a path editor is amúgy) szövegszerkesztőnek nevezni nem sok hozzáértésre utal.
Nem mellesleg a FutárSDK közel sem teljes.
@Edmond14:
Már javítva van, jelenleg a FUTÁR fehérhelyettszürke szöveg problémáját próbálom orvosolni (eddig kevés sikerrrel) illetve a szövegek méretezését javítani, illetve pár apróságot (mint pl. klímahasználat felhívás) belerakni. A citaro-ban egyébként a magyar rendszám, a 3.ajtó hangja és vésznyitó utáni visszazárhatatlansága lett javítva.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2018.05.08. 13:51:25 -
ikarusbus #62245 Aha értem. Szóval tényleg sehogy :( -
#62244 A Konstal nem működik minden verzióval, de a lerakás független tőle. Én pl. sose tudtam lerakni az OMSI 2-ben az ezrest oda, csak az OMSI 1-ben, nem tudom miért. Sőt, elkezdtem áthekkelni az egyes villamost, ott se mindig rakja le. Elég random a dolog igazából, vagy sikerül néha vagy nem. -
ikarusbus #62243 Az OMSI-ban hogyan működnek a villamosok (azon kívül, hogy sehogy)? Mert nekem nem akar összejönni. Pl. ha az Óbuda pályán lerakom a pályával települt ezrest a nyugatihoz, de nem jelenít meg semmit (a játék viszont úgy érzékeli, mintha ott lenne). Próbáltam nagyjából rápozicionálni a villamossínekre (F4 és bal klikk a sínre), de nem sikerült.
Mintha valahol olyat olvastam volna, hogy csak bizonyos verziókban működik, nekem virágbolti 2.2.032 van, ha ez számít valamit.