Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #62240 Az összes Börzsöny kiadás itt van a gépemen, de az általatok felsorolt fájlok nincsenek benne egyik archívumban sem. Emlékeim szerint így simán Gyar.sco, padka.sli és 0-5.sli nem készült Börzsönyhöz, úgyhogy szerintem azokat valaki beleokádta a pálya mappájába valami másik pályával, így én mosom kezeimet. ¯\_(ツ)_/¯
Nem tudom kinek jó ez, hogy már meglévő mappákba hánynak bele oda nem való dolgokat...
#62231: A duplikált fájlok (VZ_OhneMast_Baustelle (2).sco, VZ_OhneMast_LinksVorbei (2).sco) valószínűleg megvannak már neked, csak nincs a fájlnévben a (2)-es. Notepad++ megnyit > Ctrl + F > Keresés fájlokban > "Keresendő" mezőbe a dupe fájlnevet beírod > "Csere erre" mezőbe a normálisat > majd megnyomod a "Csere a fájlokban" gombot. Probléma megoldva. Ugyan ez a módszer használható fájlok elérési útjának cseréjére is, teljesen jól működik.