qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Peti134
    Üdv.
    Én úgy látom, hogy ahogy jönnek szép lassan a hírek a LOTUS-ról, valahogy kezd megállni az élet az OMSI-ban. Alig jönnek ki új dolgok, meg sokak abbahagyják a projektjüket, hogy majd LOTUS-ban folytatják.
    Mint valamikor mondtam, mostanság elment a kedvem az OMSI-tól, viszont ugye én készítettem az OMSI-Empire féle FUTÁR-t, aminek van egy kiadatlan verziója. Nos ezzel az a helyzet, hogy a szöveges felületek el vannak benne még méretezve (mert ugye készült hiteles betűtípus), illetve még pár dolog nincs befejezve a szkriptben. A szkript jelenleg készülőben lévő részeit befejezném de a betűméretekhez már nem lenne türelmem nyúlni.

Lenne valaki, aki rendelkezik szépérzékkel és ezt megcsinálgatná ezt a LAWO-n és az OBU-n? Mert úgy igazából utána kiadnám és így egyelőre nem kezdenék egyéni projektbe. Viszont jelenlegi állapotában elég csúnya, így nem tenném közzé.

Egyébként úgy a csapatban folyik tovább a munka (mondjuk ketten kicsit ráfüggtünk erre a Garry's mod alapú Metrostroi cuccra), készülget pár dolog amiben besegítek én is, csak úgy ezt az egyéni projektemet most így abbahagynám.

U.I.: A trollkodó/negatívkodó kommentektől kíméljetek kérlek.
    Utoljára szerkesztette: Peti134, 2018.04.17. 02:36:56