qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• SirDannyL
    Magyar nyelvű a játékom,pedig ugye Steam szerint nincs magyar. De van. Ettől függetlenül,ezeket én tudom,hogyan tudok mozogni szabadkamera nézetben,a gondom nem ez. Hanem hogy pl kolbász utcára teszem le a buszt,(mert ugye nem ismerem a térképet,nem tudom hol mi vár,ezért találomra...)ezután keresek menetrendet. Akkor derül ki,hogy azok közül amit enged,azok közül pl a 9es járat induló pontja a számítógépház utcában van. És ugye én ilyenkor akarok sok buszozás nélkül oda eljutni. F4-el távolítok teljesen,így felülről látom a térképet,de még mindig nem tudom,hol keressem (esetünkben) a számítógépház utcát. Érti? :) a busz indítást is tudom,ezért lettem ideges,amikor a második megállóból mégsem tudtam elindulni. ( németül hátulról már karattyolt egy nő,majd megemlítette Schumacher nevét :D )
    Más: Végül a lentebbi segítségre már sikerült beindítani a 280-as ikarust. Csak ezt ugye egy kezdő honnan tudná,hogy azt kicsit máshogy kell,nem elég az M gomb...