qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• SirDannyL
    Nem nem nem,mondom hogy kavart a billentyűzet,mert hiába választottam ki az angolt,visszaállt németre,és ugye a német kiosztáson is alapból be van állítva pár dolog. Na most én cirka 15 óra szenvedés után már ott vagyok hogy hagyom a francba az egészet,mert sehogy nem jó. Járó motor,ami fék létezik mind kioldva,sebességbe már nem tudom tenni,vagy ha gombnyomás szerint sebességben is van,nem megy. Se előre,se hátra. A leírt solaris urbino csak hátrafelé mozdul meg,(tehát mozgásra képes a busz)csak épp előre nem megy. Most beraktam pár ikarust,setra-t,millió féle buszt,csakis a gyári okádék man hajlandó működni,indulni és menni. Ugyebár az ikarus 280 TITA is pl szép és jó,de motorgomb nyomásra csak kattan egyet,a motor be sem indul. Se rövid gombnyomás,se hosszú nem segít. Az ikarus buszon ugye nincs kijelző,ezért arra sem jöttem rá,hogyan tudom kiírni a járatot. Hajnali fél 3ig küszködtem az egésszel,semmi. Csak a gyári busz indul és megy is. De ott meg még nem sikerült a kijelzőre kiírni a pontos űtvonalat,mentem tegnap egy "kört" járat szerint,persze késést írt,de senki nem szállt fel. Gondolom mert nem volt kiíva a járat :D Nagyon nagyon nem jó ez így. :(