Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Üdv © ikarusbus !
Azt nem írtad le pontosan melyik 280-as Tita.
Én kipróbáltam a 280.02-öt, én a saját próbálkozásom szerint megpróbáltam leszedni ami sikerült is eltávolítani. De sajnos én csak úgy tudom feltenni a rendszámot rá,hogy a busz karosszériájára teszem a rendszámot,ez sikerült is. LÁSD FOTÓ LÁSD FOTÓ
Kapaszkodó festésében én én sem vagyok teljesen biztos,hogy hol melyiket kell,viszont megtaláltam hol lehet festeni,de egy probléma van vele,hogyha egy kis részét befestem,akkor a busz első,és hátsó lökhárítón látható fekete kocka gumi is olyan színű lesz. Ez az egy kis probléma amit nem tudok én sem megoldani,majd talán valaki más tudd rá valami ötletet. Amúgy a kapaszkodó festésére a Texture mappában található 202-022 nevű fájl néven aminél a kapaszkodót lehet festeni. De csak akkor jelenik meg az új festés,
CSAK HA EZT A KIS RÉSZÉT FESTEM BE Ezután egyetlen egy hiba jelenik meg EZ A HIBA ELÖL ÉS HÁTUL IS
BUSZ LETÖLTÉSE