Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
ikarusbus #62110 Sziasztok!
A TITÁS Ikarus 280-al szórakozgatok, viszont több problémába is ütköztem.
Ahogy látom, egy pár HSZ-el előbb itt már sikerült kiszednetek a rendszámot, tehát meg lehet azt csinálni, hogy elöl egy soros, hátul meg két soros rendszám legyen (semmi politika :D), mint a valóságban (gondolom, a festésre kellene rárakni, más megoldás nem hiszem, hogy van).
A másik kérésem/kérdésem, hogy a kapaszkodókat hogyan lehetne átfesteni. Addig már eljutottam, hogy a kapaszkodó oroszul valami poruchen, tehát gondolom a texture\PoruchDiffuseMap.jpg-t kellene szerkeszteni. Meg is csináltam, de nem történt semmi változás. Volt egy poruchDiffuseMap.tga is, azzal is megcsináltam, de csak az ajtó és az ülések közötti "lapot" sikerült átszíneznem. Kipróbáltam sok más textúra fájlt is, tudtam csinálni sárga kormányoszlopot, ajtó feletti "dobozt", üléstartót, ülésfogantyút, műszerfalat, stb... Ezzel szenvedtem vagy 3 órán keresztül, de nem sikerült megoldást találnom. Valaki csinált már ilyet, és ha igen, akkor hogyan? Egyáltalán lehetséges? Kezdem feladni...