Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Azért azt ne feledd, hogy németek csinálják ezeket a játékokat zömmel, és németek is veszik. Nem tudom ki mondta régebben szemléltetésnek (lehet Routeres, lehet IST egy vonatmagazin posztban, tényleg nem tudom), de ez tipikusan az, hogy a német anyuka tolja a gyerekét a bevásárló kocsiban, az meglát egy játékot a hipermarketben, kicsit hisztizik miatta, anyuci meg jól megveszi, hisz úgy se drága, a gyerek is elvan egy hétig vele.
Hogy 30-40 euró egy DLC-ért drága, az attól függ. Magyar keresetből, ahol szakmunkás papírral (tehát végzettséggel) keresel mondjuk 200 ezret (szakmája válogatja), miközben az átlagbér ennyi sincs az országban, így drága. A németeknél, ahol az utolsó török vendégmunkás, vagy egy utcaseprő, egy betanított gyári munkás keres mit tudom én 1-1500 eurót, ott meg se kottyan. Jó példa erre, hogy a németek a kocsijukat gyakran néhány évente cserélik, meg se érzik, nálunk meg a fél ország veteránkorú, szebb napokat látott swiftekkel meg astra-kkal kocsikázik, aminél még egy 10 ezres olajcserét is lespórolnak, mert az drága.