qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• regelek5
    Igazad van, én lehet, hogy a második típushoz tartozom, bár azért ne legyen egy arcade gagyi játék, az már a másik véglet, ami azért engem sem kötne le. Az ETS 2-nél sem tetszenek ezek a skines dolgok, bár nem valami drágák, de nem vettem egyet sem, inkább pályakiegészítéseket szoktam. Megjegyzem, a DLC-k az OMSI-nál is nagyon drágák, így egyiknek sincs oka büszkélkedni, sajnos minden játékot elért ez a DLC-mánia, hogy még több pénzt húzhassanak le a készítők (apránként, pénzért adagolják azt, ami az alapjáték részét kellett volna, hogy képezze).

A karriernél nem úgy gondoltam, hogy unalmas a sima OMSI, csak tét nélküli. Mert ugye, ha önmagában mész az OMSI-ban, nem figyelsz úgy, hogy jól vezess, mert mi történik, ha balesetezel? Max. legközelebb jobban figyelsz, a járat végén semmi retorzió nem ér, jöhet az újabb kör. Ezzel ellentétben a Bus Company Simulator kiegészítővel, ha rosszul vezetsz, kevesebb pénzt kapsz, így nem tudsz új buszt venni, pontokat sem kapsz annyit, ezért jobban figyelsz, hogy elkerüld a baleseteket, ertős fékezést, ezáltal pedig megtanulsz jobban vezetni. Figyelni kell a fűtésre is, hogy az utasok jól érezzék magukat, mert erre is pontot/pénzt kapsz.

Arról még nem szóltam, hogy beállítható, hogy véletlenszerűen állítsa be az időjárást, így sosem tudhatod, milyen körülmények között fogsz vezetni a következő járaton. Szerintem ez nagyon feldobja a játékot. Ezzel a kieg-gel megvan az az érzésed, hogy "na, megyek még egy járatot, mert azzal is több pénzem lesz", sima OMSI esetén ez nincs meg, hamar monotonná válik, kilépsz és annyi. Remélem, érted, mire gondolok. Nincs cél, amiért küzdeni lehetne, de ez minden játéknál így van, a karakterfejlődés/gyarapodás adja meg az igazi hangulatát.