Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #61925 Az ETS 2-es festéscsomagok amúgy szerintem pont nem a legjobb példa. Filléres cuccok, aki támogatni szeretné a fejlesztőket vele, az megveszi, de egyébként nem vesztesz semmit, ha kihagyod. Olyan, mint pl. TF2-ben a community pályás bélyegek, amikkel az adott pálya készítőjét támogathatod. Teljesen opcionális, szemben pl. a nagyobb DLC-kkel, amik ha nincsenek meg, azért mégis böki a csőrödet, hogy valami komolyabb tartalom hiányzik. Nekem biztosan. 
Ugye valóságalapja nincsen (nem is tudom mi lenne a jobb közelítés - valaki alapít egy céget és saját maga a buszsofőr és a CEO egyben, vagy valahol buszt vezet egy cégnél és lenyúlja a jegy árakat, amiből buszokat vesz).
Pontosan ez a legnagyobb problémám az ETS 2 játékmenetével.
@regelek5:
...ahogy láttam, ugyanarra (max. kicsit továbbfejlesztett) motorra fog épülni a Lotus is, mint most az OMSI...
A LOTUS motorja teljesen új fejlesztés. A viszonylag egyszerű grafika szerintem annyira nem fog fájni, ha a teljesítménnyel nem lesznek gondok. Legyenek rendes árnyékok és szebb fények, és ne kelljen gépet újítanom miatta.
Utoljára szerkesztette: Routeres, 2018.01.30. 19:54:37