Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Szerintem maradjunk annál a felszínes és közhelyes mondásnál, miszerint két ember létezik. Két ember, az egyiket az érdekli minél élethűbb legyen a játék, reálisabb, jobban közelítse a valóságot, és van akit ez tökre nem érdekel és csak játszani akar. Gondolom te az utóbbi tábort erősíted, amivel semmi baj, csak akkor tök felesleges itt azon eszmecserét folytatni, hogy szerintünk miért szimulátorosabb az OMSI, hisz ezek a pontok téged úgy is hidegen hagynak.
Amúgy ha a LOTUS szerinted egy újabb bőr lehúzása, érdekelne a véleményed az ETS fizetős skin pack-jeiről, hogy minden évben ugyanazt adják el Train Simulator XYZ néven, vagy amit Routeres is írt (Bus sim aktuális év +1). Egy rossz szavunk nem lehet az egészre OMSI téren úgy gondolom. Csinálhatták volna azt is hogy patch-ek helyett évente kiadják ugyanazt csak kicsit moddolva, ehelyett értelmes változásokat kaptunk, még ha ezek általában inkább addonokhoz sem mint az eredeti készítőkhöz köthetőek (engedélyező, auto kuplung pl.)
Karrier modokat nem próbáltam személy szerint és nem is akarok. Szerintem baromság. Aki vezetni akar az játsszon olyannal, aki meg szervezni, az meg játszon a traffic typhoon-nal (lol, de rég játszottam azzal :D), cities in motion-nel meg a többi ilyen játékkal. A kettő keverésének semmi értelme. Az ETS-ben sincs értelme. De reális hogy valós időre számítva 1-2 hétig vezetgetek bérelt sofőrként, aztán a banktól kapok 100 millás kölcsönt és ezt röhögve naponta törlesztem milliójával. Ja nem. OMSI-ban még ennyi értelme se. Ugye valóságalapja nincsen (nem is tudom mi lenne a jobb közelítés - valaki alapít egy céget és saját maga a buszsofőr és a CEO egyben, vagy valahol buszt vezet egy cégnél és lenyúlja a jegy árakat, amiből buszokat vesz). Engem nem is igazán köt le.
Egyébként az ETS grafikája se egy hű de nagy cucc. Persze az OMSI-nál jobb, de azért inkább nevezném a kinézetét idejét múltnak annak is, mint sem viszonyítási alapnak jó kinézethez (nem is tudom mi lenne jó alap, GTA V esetleg meg a többi A kategóriás játék amiket dollár milliókból fejlesztenek?)
Szerk: hogy valami konstruktívat is írjak.
Nemeza válasza anno arra a kérdésemre, hogyan lehet megoldani, hogy ne nulláról termelje a levegőt a busz
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2018.01.30. 16:12:37