Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
regelek5 #61923 Ikarusfan: igen, ahogy láttam, ugyanarra (max. kicsit továbbfejlesztett) motorra fog épülni a Lotus is, mint most az OMSI, így a megjelenése is kb. ugyanaz lesz. Mintha még egyszer akarnák eladni a játékot, csak más néven. Az tetszik, hogy lehet majd benne vezetni olyanokat is, amiket most még nem, de azért van egy kis lehúzás szaga a dolognak. De ne legyen igazam. Annó az OMSI 2 is ilyen volt az 1. rész után, a csuklós buszokon kívül újat nem igen hozott. De azért elvagyunk vele. :o)
242: ilyen részéletekbe menően nem foglalkoztat egyik játék sem, én csak vezetni szeretek bennük, nem hat meg, hogy milyen váltó/motor/ABS van a buszokban/kamionokban, viszont a látvány szerintem fontos. Egy ETS 2-szintű grafikával az OMSI 2 is ütősebb lehetne, de ezt valamiért készítők nem érezték fontosnak. A valósághűséghez csak annyit, hogy baromi idegesítő tud lenni, ha egy levegő-termeléls miatt perceket kell állnod egy helyben, míg már javában játszanál. Elhiszem, hogy az életben ilyenkor várni kell, de a gép előtt ne már... Vagy töltsem ki a menetlevelet is addig, mint a nagyok? Mert azzal ki lehetne tölteni azt az időt. :o)
És az AOD-hez vagy a Bus Comnpany Simulator kiegészítőhöz mit szóltok? Nem próbáltátok ki? Tökjó karriert ad az OMSI-hoz, így nem kellene róni a köröket üresen, hanem tartalmasabb lehetne a játékmenet. Pénz keresése a járatokkal, azokból újabb buszokat venni, szervizelni stb., szerintem, nagyon feldobja a játékot. Hasonló élmény, mint amit az ETS 2 is ad. Nekem bevált, már nem nagyon játszok csak magában az OMSI-val, csak ha új buszt tesztelek, mert addig nem veszem meg a karrierben a profilomhoz, amíg nem tudom, hogy milyen, megéri-e az árát stb., de ezen alkalmak kivételével csak a BCS-sel megyek. Ajánlom nektek is, az ára egy kicsit húzós, de szerintem megéri, így mindig lesz kihívás, nem csak a céltalan buszvezetésről fog szólni a játék.