Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
regelek5 #61920 A Bus Simulator féle játékokat tényleg hagyjuk, azok vicc kategóriák (a 16-ban egyedül a karrier tetszett, maga a buszok vezetése kritikán aluli). Azért ilyen karrier-mód jó lett volna az OMSI-ba is (úgy tudom, már nem támogatják, kizárólag a Lotus-ra koncentrálnak a fejlesztők, megjegyzem, amennyit láttam belőle, az sem fogja megváltani a világot, de ez csak az én véleményem), de szerencsére külső programmal (Advanced Omnibus Driver és Bus Company Simulator) meg van oldva a karrier is. Igaz, nem ETS 2 szinten, de egy részleges módon van rá lehetőség.
Az ETS 2-ben szintén tetszik a cégmenedzselési része, emberek felvétele/kamionok vásárlása/cég növekedése, de a vezetési élmény is jó abban. Persze egy szimulátor sosem adhatja vissza azt a élményt, mint amit egy igazi jármű vezetésekor éreznél, de az ETS 2 és az OMSI 2 nagyon közel állnak ehhez.
Azt azért továbbra is megjegyzem, hogy nem az OMSI ellen mondom ezeket, szeretem ezt a játékot is, pont ezért foglalkoztatnak a képességei, hogy miben lehetne jobb - bár más úgysem foglalkoznak vele sajnos. Ha nem érdekelne, simán törölném, és keresnék egy másik játékot.