Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
regelek5 #61915 Routeres: "Ez egy szimulátor, és szimulátorokban szokás ragaszkodni a valósághoz" - Ez nem zárja ki, hogy játékként is lehessen használni. Figyelmetekbe ajánlom az Euro Truck Simulator 2. játékot, na ott valóban testre szabhatóak a kamionok, és egyszerűen, a játékon belül meg lehet oldani mindent, festést, váltó állítást, motor típusát stb.. Félreértés ne essék, én is játszok az OMSI-val, nagyon szeretem, de ezek a dolgok a fenti játékban (vagy szimulátorban?) úgy vannak megoldva, amiről beszéltem.
A kézi váltóról meg annyit, hogy egyrészt van, aki nem szeret váltogatni, nem azlért,m mert nem tud, egyszerűen sokkal kényelmesebb egy automata váltós buszt vezetni. Másrészt az általam említett Ikarus E95 esetén pontr nem működik az automata kluplungolás, sokszor lefullad a motor, ha nem nyomod ki megállásnál/váltásnál, így hamar élvezhetetlen lesz a játék vele.
Ikarusfan: Nem mindenki szeret barkácsolgatni és nem is mindenki ért hozzá, örülök, hogy te igen, de sokaknak ez nem reális út, csak az OMSI miatt pedig pénzkidobás lenne egy normális kormányba befektetni. Igen, én is billentyűzetről játszok, és igen, így is élvezetes, de csak automata buszokkal. Kézi váltónál nem is tudom, hány ujjal kéne kapaszkodni a billentyűzetbe, ugye a nézetváltások, kuplung, sebességek, gáz/fék, kormányzás, és ha lehet, sokszor egy időben összehangolva ezeket. Remélem, érted a problémát.