Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
De szép is lenne az...
@regelek5
Nyilván készítője válogatja, de szerintem a többség arra törekszik, hogy az autóbusz amit készít, az minél jobban közelítse a valóságot. És szerintem elég morbid váltás automata váltót rakni egy manuális buszba. Úgy értem minek törődne valaki a pontos utastájékoztató rendszerrel, hogy pontosan működjenek a típus specifikus dolgok (lásd digitális klíma az EAG-ban, dadogó rángatozó 4-es fokozat a 256.44-ben...stb), ha közben a ~3 főelem közül az egyiket durván átszabja?
Az egyébként nem valami erős indok, hogy nincs mindenkinek pénze komoly kiegészítőre. Nekem se volt pénzem G25-re, mégis van értelmes botváltóm.
Kell hozzá:
- egy joystick (nem hazudok, ezer forint a jófogáson)
- valami fa doboz H kivágással
- egy kiszuperált pedál valami legalja kormányból (Genius, meg a legalja Logitech típusok ilyen 3-4 ezerbe kerülnek tán), aminek a pedál potiját ráforrasztod a joystick csúszkájának a helyére (fontos, hogy azonos ellenállásúak legyenek)
- kis kreativitás, pl. mondjuk valami sátorrúd váltókarnak (váltógomb bármi lehet, de bontóból se drága Ikarus feliratú váltógombot szerezni, egész karral meg szoknyával együtt 5 ezer talán)
Ez összesen nincsen kb.10 ezer forint, cserébe lesz egy sokkal reálisabb váltód a G25 kis 5 centis pöcökje helyett (kuplung pedállal együtt persze). De egy legalja 180 fokos kormány se akkora érvágás, kerül használtan 5-10 ezerbe egy, bár több értelme van akkor már spórolni és venni egy DFP / DFGT-t 15-25 ezerért. Hidd el, hogy enélkül élvezhetetlen az OMSI. Nem is értem ki miért vesződik az egérrel (hát még a billentyűzettel), nevetségesen rossz az élmény úgy. Szerintem még egy Need for Speed is nevetséges kormány nélkül, nem hogy egy akármilyen szimulátor.