qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• regelek5
    "De ez egy szimulátor, triviális hogy ami az életben nem készült automata váltóval, azt nem is fogják azzal kiadni. Én se akarok kiadni automata váltós farost, sírva is fakadnék ha meglátnám hogy valaki úgy nyomja."

Ez nem tudom, miért probléma. Mindenki úgy játszik, ahogy akar, nem? Ne felejtsük el, az OMSI még mindig csak egy játék, és mint ilyen, fontos, hogy megfelelő játékélményt adjon mindenkinek. Az, hogy mereven ragaszkodunk a valósághoz (E95 nem automata, festések "bonyolultsága"), sok játékos kedvét vesszük el az OMSI-tól. Miért fáj az neked, ha valaki automatán akarna menni a Farossal? Ha ő úgy tud/akar, akkor úgy játszik vele.

Hidd el, az átlag játékos magasról tesz rá, hogy hány fokozatú és milyen típusú váltó van egy buszban, őt csak az érdekli, hogy vezethesse a neki tetsző festéssel. Ha ezek könnyen lehetségesek lennének az OMSI-ban, sokkal többen játszanának vele. Legalábbis szerintem...