qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• regelek5
    Értem én, hogy egyedi buszkészítést enged a játék, de azt meg lehetne oldani, hogy a program az alapján használja a váltó-scriptet (kézi vagy automata), hogy mit szeretne a játékos. Pl. van az Ikarus E95, nekem nagyon tetszik az a busz, de törölnöm kellett, mert csak kézi váltó van benne, automatát nem sikerült beletennem, a kézivel meg nekem nagyon kényelmetlen vezetnem.

Amúgy jó, hogy mondod, el nem tudom mondani, hány percet/órát töltöttem el azzal, hogy egy új busznál keresgettem az ajtók parancsait a százas listából. Ugye 80%-ban nem az alap buszok változóit használják, hanem door_1, doorfront1, bus_doorfront_1 és ki tudja még, mik jutottak a buszkészítők fejébe, csak hogy minél egyedibb legyen a buszuk, és nehogy igazodjanak valami "szabványhoz".

Norb82: a festés nem úgy megy, hogy Fotosopp' és kész, mert sok busznál figyelni kell a koszolódás rétegére is, az illesztésekre, oldalanként máshonnan indul a festés stb.. Sokkal egyszerűbb lenne, ha egy menüből kiválaszthatnád, hogy pl. kék legyen az alapszíne a busznak, és arra tehetnél ábrát/feliratot.