Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Nem reális elvárás a játék készítőitől, hogy a létező összes váltót lescripteljék, hogy aztán ki kedve szerint szemezgessen azokból. Egy Bus Simulator kaliberű játéknál, ahol van x darab busz és csókolom, nem tehetsz be újat, ott megengedheti a készítő, hogy mindhez csináljon kétféle váltót. De itt nem. Teljesen rendben van, hogy ha már lehet buszt készíteni, te tudsz magad csinálni váltót hozzá, olyat amilyet akarsz (pl. egy német biztosan nem csinálná meg csak úgy a budapesti spórolós 1D2NR váltót, csak mert létezik ilyen program is a ZF Ecomat-hoz).
Engem sokkal jobban zavar akkor már, hogy ahány készítő, annyi féle változót használ. Értem én hogy egy FUTÁR / FOK-GYEM / más specifikus dolognál muszáj vagy magad kitalálni neveket, de hihetetlen, hogy a script készítők még az olyan generikusnak ítélhető parancsokat sem ugyanazon a néven használják, mint a váltási vagy ajtó parancsok. Az egyik buszban door_0 az első ajtó, a másikban 1-től kezdődik a számozás, a harmadikban minden szárny külön van. Váltás parancsok is egyikben upshiftXY, a másikban tök más, a harmadikban szintén.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2018.01.28. 14:48:03