Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Serpenthelm #61868 Igazad van, a modulos rendszer nem rossz de akkor már kvázi ugyanazt az alap-fizikát-grafikus megjelenítőt veszem meg három-négyszer, ha többet akarok használni...nekem meg kicsit pénzlehúzás ez az egész (bár manapság, amikor már mindent DLC-ben mérnek...)
Viszont: A nagyvasúti-metrós résszel szerintem túlontúl nagy fába vágják a fejszéjüket. Egyrészt ilyen kinézettel még mindig ott van az MSTS (kiépült, még mindig éledező csapatokkal), amit továbbvitt az OpenRails, tehát már ingyenes is. Akinek komolyan szimulátor kell, EU07, vagy valami hasonlót megint talál.
A városi része tetszik, megnéztem a villamosos videókat, egész jó, főleg ha valaki épít hozzá itthon megtalálható gépeket-pályákat is. Arról lehet tudni valamit, hogy az OMSI-val milyen lesz a kompatibilitás? El nem vehető érdeme az OMSI-nak, hogy a fizika-szimulátor része nagyonnagyon jó, kapcsolók stb.
A Fernbus Simulatorral meg hagyjatok, fél óra után olyat hánytam...:D Saját vélemény, ez van, de nem tud OMSI-pótló lenni (ugye a problémám).