Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
SRoland01 #61801 Hivatkozva a 2017.11.15-én 19:48 órakor közzétett hozzászólásra az alábbiakról tájékoztatás
Az állítás miszerint, Önszántamból átalakítgatom a pályát cáfolom, korábbiakban tájékoztatásul adtam a pálya jövőjét magam nézőpontjából. A pálya névváltoztatási okát azzal lehet indokolni, hogy önmagában a "8097" -név csak egy járatra utal, viszont a bővített kiadás az eredetihez képest még azon felül tartalmaz 4+3 vonalat. A pálya kiadásban szereplő .pdf formátumban rögzítve van a készítők neve, így az eredeti készítő neve is. A pályát semmiképp sem bevétel,- valamint szellemi termék sajátként beállítása céljából készítettem.
A pályához tartozó weboldal még nem teljesen volt kitöltve, valamint beállítva ,így aki 2017.11.16.-a előtt lépett fel az oldalra az még nem találta a készítők nevét. A weboldal a könnyű tájékozódás, könnyű elérés céljából jött létre, itt sem történik bevételszerzés, így nem érzem azt, hogy másokat kihasználnék, megkárosítanék.
Az, hogy a pálya minősége romlott, az nézőpont kérdése, gépigény okból, több embert érhessen el, ezért bizonyos helyszíneken átalakítások történtek, de a minőséget még nem lehetett megállapítani idáig, hisz nem lett publikálva, nem érhető el a kiadás csak Nov.19.-én.
Amennyiben valakit megsértettem, attól most itt kérek elnézést!
Az utóbbi időben rengeteg megkeresés érkezett, "mikor jön az update?".
A megtett vélemény nyilvánítást átgondolva a pálya 2017. November 19.-én kiadásra kerül a felhasználók/közönség számára.
Üdvözlettel: Roland
Kelt: Győr, 2017.11.18.