qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Papa51
    "Ikarusfan", kérdezném tőled, hogy hogy érted azt amit írtál, hogy a készítők az eredeti Omsi-hoz készítenek kiegészítő addonokat.
    Azt gondolod, hogy az én Omsi 2-őm virágbolti? Vagy hogy érted? Elárulom, hogy eredeti, bár nem steam-ról vásároltam,hanem dobozban lemezes változat. De azt hiszem, hogy ettől még eredetinek számít. Lehet, hogy a steaam nem is töltötte volna bele ezt a kiegészítőt. Szerintem nem igazán van fogalmad erről a kiegről, ha ilyen a véleményed róla. Szerinted, aki ezzel a kieggel nyomja az Omsit az nem is igazi játékos. Hát elárulom neked, hogy bár mindenki így játszana el ezzel a játékkal, mert szerintem Ti akik sok társaddal együtt inkább a szkriptek világában éltek és készítitek a pályákat, buszokat, ami nem baj, de nem is játszotok igazán annyit, amenyit én például. És főleg, ha neked nem számít a játékban a körítés, mint a kijelző gond és a bemondás, hanem csak ülsz a vezető fülkében és vezetsz, akkor nem tudom, hogy ki az igazi játékos. Nekem minden probléma és hiba számít! Hát ennyi! Működjön minden, aminek kell. Már elnézést!