Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Papa51 #61685 Nem szeretnék túl sokáig "rágni egy csontot", de úgy látszik, hogy még mindíg nem érthető amit írtam és kérdeztem. Ez a fránya IBIS, ami nem csak a Scaniában van nem jól működik. Példa a Grundorf pálya! Van bemondás , amit más buszok bizonyítanak. Van amelyikben valóban a Q billentyűvel léptetni kell, de ez nem jellemző. Az IBIS-be kezdem beütni a számokat , sorrendben a "Line" az első. Három számnak van hely. Beírom, hogy "76" és enter. Kéri, hogy várjak, majd kiírja, hogy "076" vagy "760" attól függően, hogy 0-val kezdem a beírást vagy a 76-ttal. Az enterezés után kellene a következőt a "Route"-be írni a "01" vagy "02" számokat. És itt van a bibi. Nem lehet route-ba beírni, hanem megjelenik a vonal beírása utáni enter után a vonal szám 76 / router 00. És ha ilyenkor akarom ide a 01-et vagy 02-őt beírni, akkor már csak a "Ziel" helyre lehet írni , amit persze megadok neki, attól függően, hogy honnan indulok. Ami lehet "105" vagy "107". Be is írom, hogy nesze neked, ha ez kell. De a route-ba nem tudok beírni. Nem azért mert béna vagyok és nem ismerem a számokat, hanem mert csak a line-be és a ziel-be lehet írni. és addíg, amig a route nem kapja meg a számokat, addig nincs például bemondás sem. A kijelző nem is annyira fontos, mert enélkül is felszállnak az utasok. Nem tudom, hogy most már érthetőben írtam le a problémát. És erről nem a Bus Company Simulator pénzes kiegészítője, amit az Omsi 2 höz csináltak és steam-on lehet venni x euróért, ezt a kieget lehagyva csak simán az Omsi 2-őt betöltve sem lehet beírni, ahogy másik IBIS- be simán megy. Ha leírnád lépésről lépésre, hogy Te hogyan írod be úgy, hogy route-t is be tudod írni ebbe a kütyibe, akkor marhára megköszönném. Több féleképpen próbálkoztam, úgy is, hogy a line beírása után nem entereztem, hanem folytattam a beírást, hogy majd átugrik a route két szám helyére, de nem ugrik át, hanem a line számokat írja át. Kíváncsi vagyok, hogy írod be. Előre is köszönöm!