Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
atiwrc #61674 Köszi a részletes tájékoztatást, eddig csak képeket nézegettem töbnyire a topicba, de mióta fel települt a játék már én is mint játékos vagyok érintett, de időm nem volt kibogarászni mi ez a herce-hurca a Futár körül.
Ahogy látom az edig kipróbált Ikarus esetében a végletekig pontos és állítólag a Pesti pályáknál is(nem vagyok ismerős pesten mi merre van) a legvalósághűbb dolgokra törekednek a készitők.
Egyik rokonom volt múlthétvégén vendégsébe, meséltem már neki régebben is az Omsiról, de most végre be tudtam mutatni, reméltem hogy ő végre segít hogy mit nyomkodjak a Futárba hogy kiírjon valamit is a kiejlzőre a 260 BKV modos bus, de nem jutottunk előre pedig a Délpest pályán volt is egy vonal amin ő is járt. Az ALT gombbal előhozható menetrendből kiválasztottuk amelyik menetrend kellet nekünk a Köki-től, de a kijelzőre még ekkor sem került ki semmi, a másik mellete lévő ikonra kattintva kitudtam írni a járatszámot, de a célállomást nem, ezért az utasok nem is száltak fel. Az egyik alap MAN Ibis-jét sem tudtam működésre birni ezen a vonalon.
Pár napja viszont a 260 BKV-s ikarussal minden vonalat be tudtam járni, csak pont azt az egy kiválasztottat nem, 193E ha jól rémlik Kökitől induló járata. A Solarist is sikerült végre elindulásra bírnom :), és ezzel már tudtam menni a 193E-n is, utána megnéztem megint a 260BKV-t is emlékeim szerint de nem ment még most sem, pedig a hof fájlt onnan raktam a Solarisba.
Közben észrevettem, hogy a menetrend figyeli a napokat is, (logikus egyébként), ezért volt hogy nem mutatott mindig minden járatot a dél-pest pályán.
Emlékeim szerint a Kispest pálya még ment a legelső indutáskor de azóta kifagy, majd megpróbálom újra felmásolni, így nem emlékszem hogy ott milyen gondom volt a menetrenddel.
Az Óbuda pályám viszont a menetrendes menübe nem hoz fel semmit(BKV 260 és Solaris esetében se), pedig a célálomás meg garázs kiválasztásnál ott vannak azok a megálló helyek amit a hof-ban is olvastam. (Mondom nem vagyok járatos a fővárosba nem tudom mi merre van :D ) Mivel több fajta változat is van év alapján, arra is gondoltam hogy nem-e az a gond hogy az aktuális dátum volt bekapcsolva, de ezt állítgatva sem jutottam előrébb.
Az Omsi+ lap csak nálam nem ment az elmúlt hetekben? Még tegnap is server error hibát írt, most megy, mindjárt szétnézek mi is van rajta :)
Létezik olyan 280-as ami nem csuklós volt? Hallotam ilyen dologról, bár én ezt kétlem....
Említettem pár hozzászólással lentebb, hogy csak a BKV 260-osba volt csengő ami nagyon hiányzott a tesómnak. Közbe rájöttem, hogy van a 256.44-be is és a 280.02 TITA-ba is, de ezek ajtait be lehet csukni csengetés nélkül is.
Annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatba, hogy a 260 BKV és a 256.44-be a csengő akkor kapcsol ki amikor bezáródtak az ajtók, a 280.02 Tita-ba viszont akkor amint megnyomom a gombot, ezt nem lehet egyszerűen valahol átírni?