qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Papa51
    Köszönöm mindenkinek az értékes hozzászólásokat és a segítséget.
    "gabesz012" -nek külön köszi a linket és csak annyit tennék hozzá, hogy tudom a szokásos metódus beírásokat, az alap játékban kiír mindent a kijelzőre, de nincsen utastájékoztatás, ami nekem a vezetés "élvezete" mellé még kellene, mert ha a buszban van utastájékoztatás, akkor tudja is azt, de én a CBS kiegészítőn keresztűl nyomom. Ha neked ez a kieg. nincsen meg, akkor nem tudod, hogy míről "beszélek"! Csak röviden hátha tudok én is újjat "mondani " neked! A CBS kiegészítőben van karrier mód is többek között. Ez külön "élvezetet" ad a vezetésen kívűl. És ebben a kiegben, ha ilyen busszal nyomom a fuvart, amibe ilyen kütyi van, akkor hiába írom be a metódus szerint a berírni valókat akkor sem jelenik meg a kijelzőn, sem a képernyőn az induló és a végállomás és ilyenkor nincsen bemondás sem, Ha megszakadok, akkor sem. A többi IBIS-be , ha beírom a szokásos kódokat, akkor megjelenik a képernyőn a két megálló és tudom, hogy lesz bemondás. És mivel ez a Scania busz is tetszik, szerettem volna, ha minden működne benne, aminek kell működnie. De ez a kütyi nem való a kiegészítőhöz, csak a sima alapjátékhoz, amiből én már kinőttem! Azért kérdeztem lentebb, amit kérdeztem! Köszönöm, hogy "meghallgattál"! Üdv.