Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Tisztázásként. Padarmartin fórumtárs többed magával (azt hiszem) készítette el az eredeti FUTÁR-t az OMSI-hoz. Ez van a 412-ben és a BKV mod-os 260-asban. Mivel ő programozta nulláról az egészet, képeket, modelleket, mindent, ezért kikötötte, hogy ne rakosgassák más buszba, nem engedélyezi. Szerintem ez érthető.
Csak az a gond, hogy itt ez a réteg (a fórumon, de különösen a FB csoportokban), akik BKK festéssel álmodnak, futárral ébrednek, és ezt képtelenek felfogni a kis agyukkal és teljesen behülyültek a futárért. Ebből lettek ezek az undorító gányolt átpakolások, amiknek a fele nem működik. Így lehetséges, hogy egy konkrétan csak Budapesten üzemelő rendszert beleraktak Scania-tól a Solaris-on át minden létező megjelent buszba, tök mindegy milyen minőségben. Az se érdekli ezeket a kis taknyosokat ha Európa ezen felén sose fordulat meg ilyen busz, hát még Budapesten, akkor is lefestik nagyon gány minőségben kékre, mert csakazéris bkk, meg belehányják a futárt.
Ezért aztán Martinéknak elege lett, sok hír nincs az új FUTÁR-jukról (ami amúgy jóval közelebb áll az igazihoz, és higgyétek el, első kézből vannak infóik milyen a FUTÁR OBU működése, nem csak random találják ki, mert úgy látták hazafelé a suliból). Éppen ezért ezek a buszok nem publikusak, csak ez nem érdekli a vérpistikéket. Persze ha az eredeti készítő meg azt mondja, ezért cserébe nem adja ki az újat, ő a köcsög, megy a hiszti rendesen.
Saját vélemény, de amúgy még mindig nem értem miért ekkora nagy szám az OMSI beli futár. Ha nem zoom-olsz rá, akkor nem is olvashatóak a betűk, kb semmi extra csak bemondja a megállókat miután megadtad a menetrendet. Anélkül nem is működik. Semmivel se ad többet jelen állásban mint egy IBIS vagy akármi más, tényleg nem értem, mi ez a fanatizmus miatta...