qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Papa51
    Köszi neked is ha segíteni próbálsz! Ez a Bus Company Simulator egy kiegészítő az Omsi 2-höz, amiben lehet multiplayer módban , karrier módban és szabad módban játszani. Természetesen pénzért lehet letölteni a steamról. Aránylag jól ki van találva , mert pénzt lehet keresni a karrier és multiplayer módban. A z Omsidban lévő buszokat és pályákat lehet adni venni, tehát ugyanúgy fejlődni lehet, mint egy másik gazdasági tevékenységgel ellátott szimóban. Egyenlőre ezt a próblémát találtam benne, hogy nem minden buszt és pályát fogad el és tölt be tökéletesen, amit nem a steamról , hanem más oldalakról töltesz le és rakod bele a játékba. És sajnos a multiplayer módja, nagyon nagy gépigényű és egy kicsit bonyolultabb annak aki nem ért mondjuk angolul vagy németül. De amúgy izgalmas jól kitalált kieg. Tehát hiába tettem bele magyar pályát és buszokat , nem tetszett a kiegnek. Fontos ebben a játékban az utas komfort százalék a végelszámolásnál a fuvar végeztével. Ezért jó, ha minden múködik a buszon, úgy mint légkondi, fűtés és aránylag simán fut a busz és nem rángat. Sajnos mivel én nem tudok pár , a netről rám ragadt idegen szón kívül más nyelvet, ezért eléggé nehézkes a fordítása a különböző buszok leírásának. Némelyiket teljesen érthetelenül fordítja le a google. Például az egyik busznál a tető ablakkal is kell valamit varriálni (lehet, hogy csak becsukni?), hogy működjön a fűtés. És a kályha ikon sem világos, hogy az melyik. A beindítással is vannak gondok, de csak a külsö oldalakról letöltött buszoknál. Némelyiknél hiába nyomogatom többször az E billentyűt vagy az M billentyűt, csak kattogás hallatszik. Pedig nagyon tetszik az Omsi+ oldalon az egyik EAG busz, ami valószínűleg manuális váltós és még a legújabb Setra busz, sehogy se megy a beindítás. Természetesen tudom az alap sorrendet, mint a valóságban, de ez itt a játékban nem mindig jön be nekem. Szóval elismerem, hogy bénázok rendesen, de hogy most már egyre többen segítetek egyszer csak el fog indulni. Ezért köszönök minden építő jellegű segítséget és nem sértődöm meg, ha úgymond szájbarágósan segít valaki.Például a számomra érhetetlen fűtés beállításról, amit nem tudok értelmesen lefordítani. És mivel egy kis faluban élek, a helyi lakosság még magyarul is alig tud, nem hogy angolul vagy németül.