qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Papa51
    Biztos vagyok benne, hogy igazad van, csak én mint ahogy lejjebb írtam nem a sima Omsi2-vel játszok, hanem a Bus Company Simulator kiegészítővel és ez sajnos nem kompatibilis egyik magyar pályával és busszal sem, amit eddig betettem. Hogy miért, nem tudom, nekem is rossz érzés, hogy magyar ember létemre külföldi pályákon hajtok, de nem tudom, hogy mi a megoldás. Letöltöttem az Omsi+-ról sok buszt, közte az EAG buszt is, de sajna nem tudom beindítani, mert bár a készítő vagy aki feltöltötte írt hozzá használatit, de még akkor sem működik. Az automatát sem és a manuálisat sem. Most lehetne mondani, hogy " ja, ha a felhasználó nem tudja használni", de lehet, hogy nem csak én vagyok béna, hanem a bemutató videó alatt van még hozzászóló, aki szintén nem tudja a motort beindítani. És így sajnos nem tudtam meggyőződni az igazadról, hogy milyen fűtés van bennük. Letöltöttem a Kis-Pest, Óbuda pályákat , de ez a fránya BCS nem fogadja el és kiírja, hogy nem kompatibilis. Ez azért szívás valahol, mert sok pénzbe került ez a kiegészítő és úgy válogat mint egy fürdős kqrva, hogy finom legyek. Amúgy jó kis program, de nem magyar barát, az tuti. De, hát akkor bele bonyolódom a buszok leírásaiba, mert az elvem az, hogyha valaminek müködnie kell, akkor az működjön. Ha nem, akkor megy a "kukába"! Egyébként a kiegészítőben van már vagy 170 busz és mindegyiket be lehet simán indítani, csak az említett oldalról letöltött buszok egy részét nem. Próbálkoztam az E billentyűvel, amivel a gyújtást adom, az oké, de utána hiába teszem üresbe a váltót, legyen az automat vagy mauális , a leírás szerint nyomni kellene 1 tabutátor+gear gombot majd az M gombot, de ott van az elakadás. Mi az, hogy "gear" gomb? Valószínű, hogy ez azoknak szól akik nem billentyűzettel nyomják, hanem sebesség váltos, kormányos , pedálos cuccal , gondolom. Nálam az N gomb van, amitől üresbe kerül a váltó, de akkor sem indul a motor. Szóval nem egyszerű dolgok ezek , legalább is nem mindenkinek! Köszönöm, hogy segítesz!