qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Papa51
    Köszi a segítséget és tanácsot. Természetesen használom a ventillátort is és elhiszem, hogy ha nincsen kályha benne és hideg még a motor, akkor nem lesz meleg levegő. (valamikor hivatásos sofőr voltam) Nekem csak az a furcsa és ezt a modernebb buszokra értem, hogy már jó sokat megy a busz, mert hosszú az út , kint mondjuk csak 6 fok van, de a benti levegőt nem sikerül fel tornászni jó melegre és ha a megállónál kinyitom az ajtót a felszálló utasoknak, akkor pillanatok alatt lemegy, még hidegebbre, mint ami kint van. És ezen aztán lehet csodálkozni, hogy most fűt igazából vagy hűt is . Na ettől hullik ki a hajam , pedig már nem sok van. És hát sajnos inkább szeretnék modern buszokkal menni, mint a régi zötyögős, zajos buszokkal, amikben lehet, hogy jól működik a fűtés. És a másik baj, hogymég mindig nem találok a fűtés állításról leírást. Találtam már egy két busz fájljai között leírást, de konkrétan a fűtésről még nem. De, nem adom fel, ahogy sok mást sem és szépen türelmesen állítgatom a szabályzókat, hátha egyszer eltalálom a jó beállítást. Monduk nem kergetnek az asztal körül, ha nem működik, csak a kerrier játékban minden pénz számít. Azért köszi!